Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Η εταιρεία μας

Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων και ποτών παγκοσμίως.
Η Εταιρεία

H Nestlé στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Τα πρώτα προϊόντα της εταιρείας έκαναν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά στα τέλη του 19ου αιώνα. Σήμερα, η Nestlé Ελλάς δραστηριοποιείται σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων:

 • Βρεφική Διατροφή
 • Δημητριακά Πρωινού
 • Καφές
 • Φυσικό Μεταλλικό Νερό
 • Προϊόντα Μαγειρικής
 • Σοκολατοειδή
 • Στιγμιαία Ροφήματα
 • Προϊόντα για Επαγγελματική Χρήση
 • Προϊόντα Διατροφής Κατοικίδιων Ζώων

Η μακρόχρονη πορεία της Nestlé στη χώρα μας, περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς όπως την κυκλοφορία του «Γαλακτούχον Άλευρον Nestlé» το 1899, την «εφεύρεση» του Nescafé Frappé τo 1957, το εργοστάσιο καφέ στα Οινόφυτα το 1987. Το όνομά της συνδέεται διαχρονικά με την ποιότητα και την καινοτομία, με μάρκες που οι Έλληνες έβαλαν πρώτα στο τραπέζι τους και στη συνέχεια στην καρδιά τους. Πίσω όμως από τις αγαπημένες μάρκες και τα προϊόντα που όλοι γνωρίζουμε, στην ιστορία της Nestlé στην Ελλάδα εντάσσονται τα εργοστάσια και οι άνθρωποί της, το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο!

Ο σκοπός μας

Πιστοί στο επιστημονικό όραμα του ιδρυτή μας, Henri Nestlé, ακολουθώντας τις αξίες μας και με τη διατροφή στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας, δουλεύουμε μαζί με τους συνεργάτες μας για να ενισχύουμε την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρουμε σε ένα πιο υγιές μέλλον.

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας

Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο και την οικογένεια, για τις κοινότητές μας και για τον πλανήτη. Ακολουθώντας τον σκοπό της εταιρείας μας, που είναι να ενισχύουμε την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρουμε σε ένα πιο υγιές μέλλον, έχουμε καθορίσει τρεις πρωταρχικές φιλοδοξίες σε παγκόσμιο επίπεδο που καθοδηγούν τον τρόπο που εργαζόμαστε ώστε να επιτύχουμε τις δεσμεύσεις μας για το 2020 και να υποστηρίξουμε την επίτευξη των Αρχών Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών

 • Βοηθάμε 50 εκατομμύρια παιδιά να ζουν με περισσότερη υγεία
 • Βελτιώνουμε τη ζωή 30 εκατομμυρίων ανθρώπων σε περιοχές που σχετίζονται άμεσα με την επιχειρηματική μας δραστηριότητα 
 • Στοχεύουμε σε μηδενικά περιβαλλοντικά απόβλητα στις εγκαταστάσεις μας

Στη Nestlé προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μέσα από τη διατροφή και να συνεισφέρουμε στην καλή κατάσταση της υγείας των καταναλωτών μας, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους έχουν ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες αναπτύσσοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας σε προσιτή τιμή. Επιπλέον, θέλουμε να ενισχύσουμε τη συνειδητοποίηση, τη γνώση και την κατανόηση των καταναλωτών σε θέματα διατροφής μέσα από ξεκάθαρη, υπεύθυνη επικοινωνία. Παράλληλα, είμαστε κομμάτι των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιούμαστε, κι αυτό σημαίνει ότι σεβόμαστε τα δικαιώματα των ανθρώπων που εργάζονται για μας και με μας. Ο σεβασμός είναι κομβικός για τις αξίες μας, και ζητούμε από τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας να τηρούν τα ίδια υψηλά κριτήρια με εμάς.

Έχουμε ως στόχο έχουμε να παράγουμε νόστιμα και θρεπτικά φαγητά και ροφήματα που να φέρουν το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα. Γι’ αυτό πασχίζουμε καθημερινά να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών μας και την περιβαλλοντική μας επίδοση. Εξετάζουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των δραστηριοτήτων μας, καθώς και όσων σχετίζονται με την ευρύτερη παραγωγική διαδικασία, συνεισφέροντας σε ένα καλύτερο μέλλον και Δημιουργώντας Αμοιβαίο Όφελος τόσο για τη Nestlé, όσο και για την κοινωνία μας.

Στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες: την απασχόληση των νέων, τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και την υποστήριξη οικογενειών χαμηλού εισοδήματος με δωρεές προϊόντων. Έτσι, με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth 2013 – 2020 δημιούργησε περισσότερες από 550 ευκαιρίες απασχόλησης για νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα και ανανέωσε τη δέσμευσή της για ακόμη 450 ευκαιρίες απασχόλησης μέχρι το 2020. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 110.000 μαθητές, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει δωρίσει τρόφιμα αγοραστικής αξίας άνω των 2,5 εκ. ευρώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων και περιφερειών όλης της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé στην Ελλάδα, επισκεφθείτε το www.nestle.gr

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!