Προσθέτουμε σε ένα καθαρό και στεγνό μπρίκι με στενό λαιμό 70ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου.
02
Φωτιά
Ανάβουμε το γκαζάκι σε χαμηλή φωτιά και τοποθετούμε το μπρίκι.
03
Δοσολογία
Προσθέτουμε 7γρ. καφέ και περίπου 4γρ. ζάχαρης για έναν μέτριο ελληνικό. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουταλάκι, για να ομογενοποιήσουμε πλήρως τα υλικά.
04
Φούσκωμα
Περιμένουμε να αρχίσει να φουσκώνει.
05
Σερβίρισμα
Σερβίρουμε αργά στο κλασικό φλιτζάνι του ελληνικού καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.