Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Κάνε εγγραφή στο newsletter για να μαθαίνεις νέα για τα προϊόντα μας και τους διαγωνισμούς μας.
Κάνε εγγραφή στο newsletter.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Γνώρισε καλύτερα το ΚΟΡΠΗ μας

Από τα φημισμένα Ακαρνανικά Βουνά, τον πλούσιο τόπο σε υδάτινους πόρους, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΟΡΠΗ έρχεται από τη φύση και φροντίζει γι’ αυτή.

Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικές προτεραιότητές του που αποδεικνύεται και από τους ίδιους μας τους ανθρώπους!
Αυτό είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΟΡΠΗ. Το δικό μας ΚΟΡΠΗ!

Δες το βίντεο και μάθε περισσότερα!

Νέο μη αποσπώμενο καπάκι
Μία ακόμη αλλαγή από το ΚΟΡΠΗ με
θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΟΡΠΗ έρχεται από τη φύση
και ταυτόχρονα φροντίζει γι’ αυτή!

Γίνεται μέρος της προσπάθειας για ένα βιώσιμο μέλλον,
με το νέο μη αποσπώμενο καπάκι! Είναι ευκολότερα
ανακυκλώσιμο, γιατί παραμένει πάντα μαζί με το μπουκάλι.
Έτσι έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στον κάδο
και, τελικά, να ανακυκλωθεί.

Πλέον οι συσκευασίες ΚΟΡΠΗ συμβάλλουν με τον δικό
τους μοναδικό τρόπο στην ενίσχυση της κυκλικής
οικονομίας και στη μείωση της ρύπανσης από πλαστικά.

Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι του ΚΟΡΠΗ είναι απλό και
εύχρηστο. Μάθε εδώ πως να το χρησιμοποιείς.

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Σύννεφο, βροχή, νερό και πάλι σύννεφο, βροχή, νερό.

Ένας αέναος κύκλος, που εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια, δίνει ζωή στον πλανήτη.

Ένας κύκλος που τώρα μεγαλώνει, για να στηρίξει την προσπάθεια για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό. Μπες κι εσύ στον κύκλο, ανακύκλωσε το μπουκάλι σου και βοήθησε ώστε να μεγαλώσει ο κύκλος του νερού για έναν πλανήτη πιο βιώσιμο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΟΡΠΗ κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα, με την πρώτη συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού νερού στην Ελλάδα, με μη αποσπώμενο καπάκι και φτιαγμένο από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (εξαιρείται το καπάκι & η ετικέτα).

ΠΗΓΗ
Νερό υψηλής ποιότητας με
πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία,
από προστατευμένη υπόγεια πηγή.
Ένα ονομαστό νερό από τις αρχές του 20ου αιώνα για τις ιδιότητές του. Πηγάζει από τη φημισμένη για τις πηγές της περιοχή Κορπή, στα Ακαρνανικά Βουνά, ένα περιβάλλον ολότελα φυσικό και προστατευμένο. Για δεκάδες χρόνια τώρα, τα νερά της Αιτωλοακαρνανίας θεωρούνται “θησαυρός της χώρας”, ενώ εκατοντάδες επισκέπτες σπεύδουν κάθε χρόνο να την επισκεφτούν για το φυσικό περιβάλλον του χώρου.
  • Εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή
  • Φυσική απορρόφηση μετάλλων, χάρη στο ταξίδι του νερού μέσα από τη γη
  • Χωρίς καμία επεξεργασία
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν βασικές προτεραιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΟΡΠΗ, το οποίο πηγάζει μέσα στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον των Ακαρνανικών Βουνών.
Ισορροπημένη γεύση
Υψηλή ποιότητα
Κατάλληλο για δίαιτα
πτωχή σε νάτριο
Χαμηλή
Περιεκτικότητα
Σε άλατα
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ AWS
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό
ΚΟΡΠΗ διψά για διακρίσεις!

Το εργοστάσιο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΟΡΠΗ έγινε το πρώτο στην Ελλάδα και από τα πρώτα της Nestlé παγκοσμίως, που έλαβε τη σημαντική διεθνή πιστοποίηση της Alliance for Water Stewardship (AWS).

Μια διάκριση που δείχνει στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας για την υπεύθυνη χρήση των υδάτινων πόρων και την ενίσχυση της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η διαδικασία της πιστοποίησης γίνεται από εξειδικευμένο ανεξάρτητο φορέα και είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική.

Ωστόσο, η δέσμευση και η συστηματική δουλειά του εργοστασίου για δύο συνεχόμενα έτη οδήγησαν σε αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική διαπίστευση, με βάση το διεθνές πρότυπο AWS.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΟΡΠΗ,
με καταγωγή από τα Ακαρνανικά
Βουνά, έχει ένα πολύτιμο μυστικό:
την ίδια την καταγωγή του, έναν
ιδιαίτερα πλούσιο τόπο σε υδάτινους
πόρους με φημισμένες πηγές.
Στο εργοστάσιό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΟΡΠΗ απασχολούνται 53 μόνιμοι εργαζόμενοι & 20 εποχιακοί, κάθε χρόνο. Στο εργοστάσιο εφαρμόζονται 360 καθημερινοί ποιοτικοί έλεγχοι έτσι ώστε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΟΡΠΗ να είναι άριστης ποιότητας.
EΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
Αναγνωρίζεται ως ένα σύγχρονο εργοστάσιο στην Ευρώπη και βρίσκεται λίγο έξω από την Βόνιτσα, στην περιοχή Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα και τα αστικά λήμματα. Είναι εξοπλισμένο με πλήρες ανοξείδωτο δίκτυο νερού και μικροβιακά ελεγχόμενα εμφιαλωτήρια, στα οποία ασκείται πλήρης έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας. Η χρήση νέων τεχνολογιών και αυτοματισμού, με γρήγορες και αποτελεσματικές γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης, αποτελεί εγγύηση για την άριστη ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΟΡΠΗ.
Μέχρι και σήμερα, περισσότερα από 28 εκ. ευρώ έχουν επενδυθεί για τη μείωση της κατανάλωσης νερού κατά 62%. Από το 2015, η χρήση πλαστικών στα μπουκάλια μας έχει μειωθεί κατά 3.900 τόνους και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μειώθηκαν κατά 18.500 τόνους συνολικά για τους 360 καθημερινούς ποιοτικούς ελέγχους.

Τέλος, ως εταιρεία, παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το εργοστάσιο να λειτουργεί υποστηρικτικά για την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα με τις συνεχείς βελτιώσεις στην παραγωγική διαδικασία, οδεύουμε προς τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος.
Back To Top