Skip to main content

Tips για σφιχτή και κρεμώδης Μους Σοκολάτας με Nestlé Dessert

Πώς να φτιάξω μια μους σοκολάτας σφιχτή και κρεμώδη;

Το μυστικό για μια επιτυχημένη μους είναι να χτυπήσετε τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον διαχωρισμό των κρόκων από τα ασπράδια, έτσι ώστε τα ασπράδια να μην περιέχουν ούτε μια σταγόνα από τους κρόκους.
Τα ασπράδια πρέπει να είναι κρύα, καθώς και το μπολ στο οποίο θα τα χτυπήσετε. Πριν τα χτυπήσετε προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Ξεκινήστε να τα χτυπάτε με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα και αυξήστε την σταδιακά. 

Για να είναι η μους σας πιο σφιχτή, μη διστάσετε να προσθέσετε λίγο βούτυρο στη λιωμένη σοκολάτα (στο μέγεθος ενός καρυδιού).

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!