Φοντάν με Λιωμένη Σοκολάτα Συνταγή με κουβερτούρα Nestlé Dessert
Για τους λάτρεις της σοκολάτας μία γρήγορη και εύκολη συνταγή για φοντάν που λιώνει στο στόμα.

- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Κλασσική 200 γρ.
- 60 γρ. βούτυρο (+ λίγο για το σκεύος)
- 80 γρ. ζάχαρη
- 4 αυγά
- 3 κ.σ. αλεύρι (+λίγο για το σκεύος)
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα γυάλινο μπολ, κόψτε την κουβερτούρα σε κομματάκια.
- Κρατήστε στην άκρη 12 κομματάκια και λιώστε την υπόλοιπη μαζί με το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 500W (ή εναλλακτικά σε μπεν μαρί).
- Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέστε στο μείγμα σας τη ζάχαρη, τα αυγά και το αλεύρι. Ανακατέψτε καλά.
- Αδειάστε το μείγμα σε ατομικά φορμάκια, ελαφρά βουτυρωμένα και αλευρωμένα, μέχρι τη μέση προσθέστε 2 κομματάκια κουβερτούρα στο κέντρο (σε κάθε φορμάκι) και καλύψτε με το υπόλοιπο μείγμα.
- Ψήστε στο φούρνο για 10 λεπτά.
- Ξεφορμάρετε ή απολαύστε τα ατομικά φοντάν με λιωμένη σοκολάτα κατευθείαν από τα φορμάκια.








