Συνταγή για Croquant με 3 σοκολάτες & κουβερτούρες Nestlé Dessert
Συνδυάστε άψογα σε ένα γλυκό την πραλίνα, την κουβερτούρα και την λευκή σοκολάτα φτιάχνοντας Croquant!

- 100γρ. κουβερτούρα NESTLÉDESSERΤ Λευκή
- 40 γρ. corn flakes
- 1/2 κουβερτούρα NESTLÉDESSERΤ (100γρ.)
- 150 ml. κρέμα γάλακτος
- 50γρ. κουβερτούρα NESTLÉDESSERΤ Πραλίνα
- 1 αχλάδι
- Λιώστε την λευκή κουβερτούρα σε μπεν μαρι, αφήστε τη λίγο να κρυώσει και προσθέστε τα corn flakes.
- Κάντε 8 σφαίρες με το μείγμα και πιέστε τις (με την βοήθεια λαδόκολλας) & αφήστε τες στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσουν.
- Λιώστε την κλασική κουβερτούρα σε ένα μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Χτυπήστε τα 100 ml κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, προσθέστε την λιωμένη κουβερτούρα, ανακατέψτε απαλά και αφήστε για 30 λεπτά στο ψυγείο να κρυώσει.
- Λιώστε την κουβερτούρα πραλίνα και ανακατέψτε την με τα υπόλοιπα 50 ml κρέμας.
- Κόψτε το αχλάδι σε φέτες και για να σερβίρετε, βάλτε φέτες πάνω από κάθε κομμάτι παγωμένης λευκής σοκολάτας, στη συνέχεια σαντιγί και συνοδεύσετε με την λιωμένη κουβερτούρα πραλίνα.








