Από τη Maggi
Ριγκατόνι φούρνου με κοτόπουλο και σπανάκι
Ριγκατόνι φούρνου με κοτόπουλο, σπανάκι και Maggi Νοστιμιά για σίγουρη γευστική επιτυχία. Βρες τις οδηγίες για την συνταγή εδώ!
35 λεπτά
Εύκολη
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
-
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. ριγκατόνι
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 200 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
- ¼ ματς. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ MAGGI Nοστιμιά
- πιπέρι
- 250 γρ. κοτόπουλο ψητό
- 400 γρ. ντομάτες
- 300 γρ. τυρί κρέμα χαμηλή σε λιπαρά
- 200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο στον αέρα.
- Βράζουμε τα ριγκατόνι σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό. Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Παράλληλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να χάσει τον όγκο του.
- Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τον άνηθο, τη MAGGI Nοστιμιά και το πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ρίχνουμε στο μπολ το ψητό κοτόπουλο ξεψαχνισμένο, τις ντομάτες ψιλοκομμένες, το τυρί κρέμα, τα 150 γρ. μοτσαρέλας και τα ριγκατόνι.
- Ανακατεύουμε καλά με μία κουτάλα και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί 30x40 εκ.
- Πασπαλίζουμε την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
- Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, πασπαλίζουμε με λίγο άνηθο και σερβίρουμε.