Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο, την οικογένεια και τις κοινότητές μας

Η χρονιά που φτάνει στο τέλος της ήταν πρωτόγνωρη για όλους. Με αίσθημα ευθύνης, η Nestlé Ελλάς, συμμετείχε στην εθνική προσπάθεια για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την υποστήριξη οργανισμών που φροντίζουν ευάλωτες ομάδες.

 

Νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο, την οικογένεια και τις κοινότητές μας

 

Ενισχύουμε τα νοσοκομεία της χώρας

ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία»

Η Nestlé Ελλάς προχώρησε στη δωρεά 6 Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Με τη δωρεά αυτή θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και για την ιατρική περίθαλψη των παιδιών, που αποτελούν το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας.

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ

Κατά τη διάρκεια της πρώτης απαγόρευσης, η εταιρεία μας προέβη σε δωρεά απαραίτητου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, σε συντονισμό με το Υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, ενισχύσαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με δωρεά ύψους €30.000 που συγκεντρώθηκε από την εθελοντική συνεισφορά των εργαζομένων της εταιρείας μας ενώ παράλληλα παρείχαμε προϊόντα μας στο ΕΚΑΒ που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Αγία Σοφία

Είμαστε δίπλα στις ευάλωτες ομάδες

Η εταιρεία μας ως ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας, υποστηρίζει το σημαντικό έργο φορέων και οργανισμών που φροντίζουν για την κάλυψη αναγκών των πιο ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Ενισχύσαμε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων με την παροχή τροφίμων και ροφημάτων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που υποστηρίζει πολλούς συμπολίτες μας. Παράλληλα, ως μέρος της συνεχιζόμενης ανταπόκρισης μας έναντι της πανδημίας COVID-19, συνεργαζόμαστε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων (FEBA), για να διευκολύνουμε τις Τράπεζες Τροφίμων, να ανακτήσουν και να αναδιανείμουν τρόφιμα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους που στερούνται τα βασικά. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει τη χρηματική δωρεά των εργαζομένων, δίνοντας τους τη δυνατότητα να επιλέξουν την Τράπεζα Τροφίμων που επιθυμούν να υποστηρίξουν ενώ η Nestlé θα αντιστοιχήσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές των εργαζομένων.

Πρωτοβουλία #AlwaysOpenForYou για τις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας

Με κεντρικό μήνυμα #AlwaysOpenForyou, η Nestlé υποστήριξε τις επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας που έχουν επηρεαστεί σημαντικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Όλα εκείνα τα μέρη που συναντιόμαστε, τα αγαπημένα μας café και εστιατόρια. Η πρωτοβουλία #AlwaysOpenForYou περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις για τη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, η Nestlé  διέθεσε δωρεάν μια γκάμα προϊόντων, σε περισσότερα από 5.000 μικρά σημεία εστίασης πανελλαδικά, που περιλαμβάνει καφέ Buondi Craft, Nescafé Classic, Λουμίδη Παπαγάλος αλλά και εμφιαλωμένα νερά S. Pellegrino, Perrier και Acqua Panna. Επιπλέον, η εταιρεία εντατικοποίησε τις εκπαιδεύσεις σε baristi και ιδιοκτήτες καφετεριών ώστε να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο τους. Από την αρχή αυτής της κρίσης, η Nestlé έμεινε κοντά στους επαγγελματίες τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης και ενημέρωσης όσο και σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης με υπηρεσίες σέρβις και προληπτικής συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού.

alwaysopenforyou

 

Δίπλα στα παιδιά, διευκολύνοντας την πρόσβαση τους στην τηλεκπαίδευση

Τα παιδικά δημητριακά NESQUIK της Nestlé, που θρέφουν τις δυνατότητες των παιδιών, θέτουν ως στόχο τη διαφύλαξη του πολύτιμου αγαθού της μάθησης και της γνώσης. Καθώς τα σχολεία παραμένουν κλειστά, τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή χρειάζονται βοήθεια προκειμένου να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους εξ’ αποστάσεως και να επικοινωνήσουν διαδικτυακά με τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους. Έτσι, τα δημητριακά NESQUIK της Nestlé προχωρούν στη δωρεά 40 laptops για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών παιδιών που φιλοξενούνται στους Εθελοντικούς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς «Η Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Φροντίζουμε τα αδέσποτα ζώα

Ενισχύσαμε και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων με τη διάθεση 60.000 γευμάτων από την PURINA μέσω της πλατφόρμας animalsolidarity.gov.gr και μέσω της κάλυψης αναγκών φιλοζωικών οργανώσεων και καταφυγίων προστασίας αδέσποτων ζώων.

Ευχή μας το 2021 να είναι μια χρονιά με πολλές αγκαλιές! Καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία! 

Θέλεις να μαθαίνεις άμεσα τα νέα μας;

Μείνε συντονισμένος και μάθε πρώτος για τους διαγωνισμούς, τις συνταγές και τα άρθρα, καθώς και νέα για τα προϊόντα μας.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!