Λουμίδης Παπαγάλος
Μονοποικιλιακός

Ο καφές Yellow Bourbon της ποικιλίας Arabica
καλλιεργείται σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων
και έχει πλούσιο σώμα και ξεχωριστή γεύση. Γι’ αυτό
κι εμείς τον επιλέξαμε, για να δημιουργήσουμε τον καφέ
Λουμίδη Παπαγάλο Μονοποικιλιακό 100% Arabica!
Το μικροκλίμα της περιοχής που καλλιεργείται, δίνει
ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά σε κάθε κόκκο καφέ,
τα οποία αναδεικνύονται από τη φυσική επεξεργασία
«honey process», κατά την οποία αφαιρείται η φλούδα
από τον καρπό του καφέ και ο κόκκος στεγνώνει
κάτω από τον ζεστό τροπικό ήλιο, αποκτώντας
ένα χαρακτηριστικό γευστικό προφίλ.