Εκτύπωση Άρθρου Tumblr

Ο Διαγωνισμός Παράδοση... με την δική μας υπογραφή ολοκληρώθηκε!

Στους νέους σήμερα αρέσει να υιοθετούν την παράδοση που κληρονόμησαν από τις προηγούμενες γενιές, αφού όμως την προσαρμόσουν στα σημερινά δεδομένα και βάλουν τη δική τους σφραγίδα. Κακά τα ψέματα όμως, αυτή είναι η μαγεία της παράδοσης, η προσαρμογή της στις επόμενες γενιές.

 

15 Νικητές που κερδίζουν από μία μηχανή ΒΕΚΟ: 5 νικητές που κερδίζουν τη συλλεκτική κούπα και καφέ Λουμίδη Κουπάτο είναι: οι 2 νικητές που απόλαυσαν τους Gadjo Dilo στη μυστική τους συναυλία είναι οι:
gratseneger kentrotamaria amarkantonatou
zervafay kourepinis cinegio_86
jimtarasidis22 d.dimitris162
aerox999 redvpower
nina-podiatry nmetso
nikolaidoumarianthi30
kondimitris
ff1_anna
e_xatzi
nikpap79
alexadraf
matinazerva
ntinagkav
olga.louka.66
nikolvalaska

Ο Λουμίδης Παπαγάλος Κουπάτος αναλλοίωτος στον χρόνο, με το εξαιρετικό του χαρμάνι, άρωμα και γεύση ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη- μοντέρνα καθημερινότητά μας, αναβιώνοντας παλιές αγαπημένες παραδόσεις στη σημερινή εποχή.

Πώς θα «διάβαζαν» το φλυτζάνι δύο νεαρές φίλες που ζουν στο κέντρο της Αθήνας ή πώς θα πετούσαν τους «Κουπάτους» στον νεαρό που περνά κάτω από το μπαλκόνι τους σαν σύγχρονες θείες από το Σικάγο; Φτιάξε έναν μοσχομυριστό Λουμίδη Παπαγάλο Κουπάτο και βρες τις απαντήσεις στα παρακάτω βίντεο.

όροι συμμετοχής

     

 

Ακολούθησε τον Λουμίδη Παπαγάλο Κουπάτο στο Instagram, @loumidiskoupatos και προσαρμόστε μαζί την παράδοση στη σύγχρονη εποχή.

 

Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησε:

Εκτύπωση Άρθρου Tumblr