Αναγεννητική γεωργία για ένα καλύτερο αύριο

Πιστεύουμε οτι τα φυτά μπορούν να δώσουν τέλεια γεύση ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τον αντίκτυπο στον πλανήτη μας.

Βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι προς ένα βιώσιμο μέλλον και μειώνουμε τον αντίκτυπο από την καλλιέργεια έως την κατανάλωση, ενώ δημιουργούμε τρόφιμα που έχουν απίστευτα νόστιμη γεύση. Για τον λόγο αυτό, σας προσκαλούμε να συμβάλλετε και εσείς στην αποστολή μας – γιατί τρώγοντας περισσότερο τροφές φυτικής προέλευσης ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος.
Garden Gourmet - where taste feels good.

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ – ΣΗΜΕΡΑ!

Οι δεσμεύσεις μας

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Υποστηρίζουμε αγρότες που υιοθετούν πρακτικές Αειφόρου Καλλιέργειας, ώστε στο τέλος του 2023 το 50% της ποσότητας της πρωτεΐνης σόγιας που χρησιμοποιούμε να προέρχεται από τέτοιες πρακτικές.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΕΡΙΩΝ

Το 50% της πρωτεΐνης σόγιας παράγεται στην Ευρώπη - με στόχο να διατηρούμε το αποτύπωμά μας όσο το δυνατόν χαμηλότερο σε κάθε στάδιο.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Προσπαθούμε να μείωσουμε τα απορρίματα, μειώνοντας τα υλικά συσκευασίας των προϊόντων μας.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα γίνεται καλύτερος εφόσον περισσότεροι άνθρωποι υιοθετήσουν φυτικές διατροφικές συνήθειες.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πιστεύουμε σε ένα βιώσιμο μέλλον.

Δουλεύουμε για να φτάσουμε ένα βήμα μετά την βιωσιμότητα, υιοθετώντας μια πρακτική καλλιέργειας που ωφελεί τους γεωργούς, το περιβάλλον, την κοινωνία – γνωστή ως αναγεννητική γεωργία.

Οι πρακτικές αναγεννητικής γεωργίας είναι μια προσέγγιση στην οποία, σε βάθος χρόνου, μπορεί να υποστηρίξει ένα υγιές έδαφος και να βελτιώσει τη βιοποικιλότητα. Και αυτές δεν είναι νέες μέθοδοι – οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τις χρησιμοποιούν για χιλιάδες χρόνια.

Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με τον προμηθευτή της πρωτεΐνης σόγιας στη Σερβία για τη μετάβαση στην αναγεννητική γεωργία το 2022. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε τη χρήση βιολογικών λιπασμάτων για να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του εδάφους. Βοηθάμε τη βιοποικιλότητα φυτεύοντας δέντρα δίπλα σε καλλιέργειες – το τέλειο σπίτι για την άγρια ζωή.

Μέχρι το τέλος του 2023, η υποστήριξή μας προς τους αγρότες για την καλλιέργεια πρωτεΐνης σόγιας με αναγεννητικές μεθόδους ισούται με το 50% της ποσότητας που χρησιμοποιούμε. Στόχος μας είναι να το αυξάνουμε κάθε χρόνο!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΕΡΙΩΝ

Μετά από έρευνα που διεξήγαμε στην εταιρία συνειδητοποιήσαμε πως οι τρεις πιο σημαντικές περιοχές για να μειώσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι: τα συστατικά, οι διαδικασίες και η συσκευασία.

Τα ποιοτικά συστατικά και οι γεωργικές πρακτικές είναι το κλειδί για το καλό φαγητό. Δεσμευόμαστε στο να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα από την αξιοποίηση της γης, και για αυτό το λόγο η πρωτεϊνη σόγιας που χρησιμοποιούμε παράγεται κατά βάση στην Ευρώπη. Για την ακρίβεια η μισή ποσότητα πρωτείνης σόγιας που χρησιμοποιούμε καλλιεργείται ήδη στην Ευρώπη και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Στο μεταξύ, δουλεύουμε σκληρά στο κομμάτι των εργοστασίων. Οι προσπάθειές μας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας βρίσκονται σε εξέλιξη και είμαστε ευτυχείς που όλα τα εργοστάσιά μας στην Ευρώπη χρησιμοποιούν ήδη 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια.

Άλλο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μείωσης των εκπομπών μας είναι μείωση των υλικών στις συσκευασίες – και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΕΡΙΩΝ

ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Είναι σημαντικό για μας, οι συσκευασίες μας να διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση – καθώς επίσης και την εικόνα. Αλλά θέλουμε το κάτι παραπάνω, δημιουργώντας συσκευασίες που εκπληρώνουν όλα τα παραπάνω ενώ είναι πιο ελαφριές και ακόμα πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Από φέτος, αντικαθιστούμε το χάρτινο περίβλημα σε κάποιες συσκευασίες μας, με ένα σχέδιο που όχι μόνο είναι ανακυκλώσιμο, αλλά έχει 36% λιγότερα υλικά συσκευασίας από πριν.

Παράλληλα διερευνούμε από κοινού με μία ομάδα ειδικών συνεργατών αυτό που αποκαλούμε «Συσκευασίες του μέλλοντος» – με στόχο να έχουμε βιώσιμες συσκευασίες (και συνεπώς μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα) - χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα, την ασφάλεια, ή την γεύση.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό το ταξίδι και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα.

ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΑΣ

Το κλειδί για ένα καλύτερο αύριο;
Καλύτερες επιλογές σήμερα.

Έχοντας φιλόδοξους στόχους, έχουμε στρέψει το βλέμμα μας σε ένα λαμπρότερο μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PDF