WRAPS ME VEGAN SCHNITZEL, COLESLAW ΚΑΙ SPICY MAYO

4 servings Serving
25 MIN Duration
Μέτρια Difficulty

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΑΝ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200℃. Κόψτε το λάχανο, το καρότο και το μήλο σε πολύ λεπτές λωρίδες.
Αλατοπιπερώνετε τα λαχανικά ξεχωριστά. Προσθέστε χυμό λεμονιού και αφήστε τα να "μαριναριστούν" στο πλάι για περίπου 15 λεπτά.
Φτιάξτε τη σάλτσα αναμειγνύοντας τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το σιρόπι τζίντζερ και τo τσίλι και προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού.
Ψήστε τα vegan schnitzel Garden Gourmet σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και ζεστάνετε τις τορτίγιες στο φούρνο μέχρι να ζεσταθούν.
Απλώστε λίγη σάλτσα σε μια τορτίγια και τοποθετήστε πάνω της το μαρούλι, το λάχανο, το καρότο και το μήλο.
Κόψτε το schnitzel σε λωρίδες, προσθέστε το πάνω από τα λαχανικά και ρίξτε λίγη ακόμα σάλτσα από πάνω.
Τέλος, τυλίξτε την τορτίγια σε ρολό και απολαύστε.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΙΜΕΣ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
Ενέργεια
555.6g
Λιπαρά
22.6g
Υδατάνθρακες
69.3g
Πρωτεΐνες
19.9g
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

45 MIN Duration
Μέτρια Difficulty
30 MIN Duration
Εύκολη Difficulty
25 MIN Duration
Μέτρια Difficulty
15 MIN Duration
Εύκολη Difficulty
20 MIN Duration
Εύκολη Difficulty
30 MIN Duration
Μέτρια Difficulty
15 MIN Duration
Εύκολη Difficulty