Vegan Nuggets με ψητή γλυκοπατάτα και γευστική σαλάτα!

2 servings Serving
30 MIN Duration
Εύκολη Difficulty

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΑΝ!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C. Παράλληλα κόβετε τη γλυκοπατάτα σε λεπτές φέτες και ραντίζετε με αλάτι, πιπέρι και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
Βάζετε τις γλυκοπατάτες στο φούρνο και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Μοιράζετε το μαρούλι σε 2 πιάτα και κόβετε τις ντομάτες σε κομμάτια και το αγγούρι σε μακριές λωρίδες.
Τοποθετείτε το αγγούρι, τη ντομάτα και τη γλυκοπατάτα πάνω από το μαρούλι.
Ανακατεύετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι με το ξύδι, το τσίλι και το σκόρδο και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Τηγανίζετε τα Garden Gourmet Vegan Nuggets με το υπόλοιπο λάδι και παράλληλα ψιλοκόβετε τα φιστίκια. Μοιράζετε τα Vegan Nuggets και τα φιστίκια στις σαλάτες και περιχύνετε με το dressing.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΙΜΕΣ
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
450 Κcal
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
24.4g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
16.2g
ΛΙΠΑΡΑ
31.8g
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

25 MIN Duration
Μέτρια Difficulty
15 MIN Duration
Εύκολη Difficulty
20 MIN Duration
Εύκολη Difficulty
30 MIN Duration
Μέτρια Difficulty
15 MIN Duration
Εύκολη Difficulty