Nestlé παγωτά: παγωτά που αξίζουν!


15 Ιουλίου 2016

Έχοντας ως βασική αρχή την «Καλή Διατροφή Καλύτερη Ζωή», η Nestlé προάγει την ισορροπημένη διατροφή εφαρμόζοντας συνεχείς ελέγχους σε όλη την γκάμα των παγωτών της και βελτιώνοντας διαρκώς τις συνταγές με βάση αυστηρά διατροφικά κριτήρια. Ένα τρόφιμο, άλλωστε, έχει αξία όταν πέραν της γευστικής ικανοποίησης που προκαλεί, περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που διασφαλίζουν μια ισορροπημένη διατροφή. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τα παγωτά της Nestlé!

Με σεβασμό στην υγεία και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, η Nestlé επανεξετάζει διαρκώς τα παγωτά της, ελέγχοντας τις θερμίδες, τα λιπαρά, τα κορεσμένα λιπαρά και τη ζάχαρη, προσφέροντας παράλληλα υπέροχες γεύσεις στους καταναλωτές. Με αυτό τον τρόπο, καθιστά το παγωτό ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. 

Παράλληλα, η Nestlé δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδική σειρά παγωτών της, βοηθώντας τα παιδιά να θέσουν τα σωστά θεμέλια για μία καλή μελλοντική ζωή. Το ειδικό λογότυπο «Quality for kids» σηματοδοτεί πως το προϊόν έχει λιγότερες από 110 Kcal ανά μερίδα και αποτελεί μία επιλογή, ενταγμένη πλήρως σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα παιδικά παγωτά της Nestlé είναι πλούσια σε γάλα, ενώ περιέχουν λιγότερα σάκχαρα, λιπαρά και θερμίδες σε σχέση με τα υπόλοιπα ατομικά παγωτά της εταιρίας. Χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα χρώματα και αρώματα, οι γονείς μπορούν να προσφέρουν χωρίς ενοχές στα παιδιά τους το αγαπημένο τους σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα παγωτά της Nestlé εντάσσονται ιδανικά στο διαιτολόγιό μας. Μαθαίνοντας τη θρεπτική αξία του κάθε παγωτού από τον πίνακα θρεπτικών συστατικών, είμαστε σε θέση να επιλέξουμε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις δικές μας προσωπικές ανάγκες και να το εντάξουμε συνειδητά στη διατροφή μας.

Συγκεκριμένα, η Nestlé έχει αναπτύξει μία μέθοδο αξιολόγησης της διατροφικής αξίας των προϊόντων της, το Διατροφικό Σύστημα αξιολόγησης της Nestlé, που βασίζεται σε διεθνείς οργανισμούς υγείας, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Πρόκειται για ένα σύστημα που αξιολογεί τη διατροφική αξία κάθε προϊόντος βάσει του ρόλου που διαδραματίζει σε μία ισορροπημένη διατροφή, των συστατικών του, καθώς και της μερίδας που καταναλώνεται από ενήλικες και παιδιά. 

Αναζητήστε τις αγαπημένες σας γεύσεις παγωτών στα πράσινα ψυγεία της Nestlé για ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσερή απόλαυση χωρίς ενοχές!

Σχετικά με τη Nestlé

Το 1867 ο Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη βρεφική τροφή ανταποκρινόμενος σε μια υπαρκτή κοινωνική ανάγκη. Σήμερα, η Nestlé είναι η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, με παρουσία σε 197 χώρες, λειτουργεί 442 εργοστάσια σε 86 χώρες και απασχολεί 339.000 εργαζόμενους. 

Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον  όμιλο Nestlè της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τρία εργοστάσια, κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί περίπου 1.000 μόνιμους εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στην Γερμανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ αλλά και τις πασίγνωστες διεθνείς μάρκες της στην Κύπρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και αλλού. Η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» είναι ο τρόπος της Nestlé για να δείξει έμπρακτα ότι φροντίζει με πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, Υγεία και Ευεξία της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της σε μοναδικές τιμές και επενδύοντας στην έρευνα και τεχνολογία, ώστε να βελτιώνει συνεχώς της συνταγές της, σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 110.000 μαθητές, ενώ με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για περισσότερους από 500 νέους κάτω των 30 μέχρι το 2016 στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε http://www.nestle.com/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé, επισκεφθείτε το www.nestle.gr