Εκτύπωση Άρθρου Tumblr

5 πάρκα της Αθήνας για βόλτα με τον σκύλο σου

Για το σκύλο σου η ώρα της βόλτας είναι το highlight της ημέρας του. Είναι η ώρα που θα έχετε χρόνο οι δυο σας και θα έχει την αποκλειστικότητά σου. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η βόλτα με τον αγαπημένο σου τετράποδο φίλο κάνει θαύματα για την υγεία και την ψυχολογία σου, αλλά κάνει εξίσου καλό σε εσένα και στη σχέση σας! Επειδή νοιαζόμαστε για εσάς, σου δίνουμε μερικές ιδέες με τα πάρκα της Αθήνας που επιτρέπουν την είσοδο των κατοικίδιων για να χαρείτε όσο γίνεται τον ποιοτικό αυτό χρόνο της βόλτας. Δες τα όλα παρακάτω και βρες το πιο κοντινό σε εσένα!

Πάρκο Σκύλων Παλαιού Φαλήρου
Είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για σκύλους και τα αφεντικά τους και βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, συγκεκριμένα στη Μαρίνα του Φλοίσβου, δίπλα στο cine Φλοίσβος. Είναι κατάφυτος, όμορφα οργανωμένος και διαθέτει δωρεάν σακούλες ακαθαρσιών.

Πάρκο Σκύλων Αργυρούπολης
Βρίσκεται μέσα στο «Οικογενειακό Πάρκο» του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Είναι ένας περιφραγμένος και διαμορφωμένος χώρος ειδικά για σκύλους (οι κάτοικοι τον ονομάζουν «Σκυλο-χαρά») και διαθέτει κατασκευές για ασκήσεις δεξιότητας και ταχύτητας των σκύλων και των ιδιοκτητών (agility).

Πάρκο Σκύλων Χολαργού
Θα το βρεις μέσα στο Άλσος Χολαργού και εκεί μπορείς να αφήσεις το σκύλο σου ελεύθερο χωρίς λουρί, καθώς είναι περιφραγμένο και κατάφυτο. Διαθέτει παιχνίδια και ένα τεράστιο μπολ για να ξεδιψάσει ο τετράποδος φίλος σου.

Άλσος Συγγρού
Είναι ένα από τα φυσικά δάση της Αττικής και αποτελεί την ωραιότερη βόλτα. Έχει δεκάδες πράγματα για να ανακαλύψει ο σκύλος σου, άπειρο χώρο για να τρέξει και για να κοινωνικοποιηθεί τόσο εκείνος, όσο κι εσύ.

Πάρκο Αντώνης Τρίτσης
Πρόκειται για μια μοναδική έκταση, κατάφυτη, με άφθονο χώρο για να τρέξει ο σκύλος σου κι εσύ να απολαύσεις τη δροσιά και τη φυσική ομορφιά του χώρου!

Νοιάzομαι tip: Τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό να φοράς πάντα στο σκύλο σου ειδικό λουράκι για τα τσιμπούρια, καθώς και αμπούλα ενάντια στα κουνούπια!

Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησε:

Εκτύπωση Άρθρου Tumblr