Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια

Μέτρια

4
90'

Θα χρειαστείς

  • 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος NESTLÉ DESSERT
  • λίγα αμύγδαλα ή καρύδια
  • λίγο σπορέλαιο

Οδηγίες

Λιώνεις την κουβερτούρα γάλακτος NESTLÉ DESSERT σε μπεν μαρί και όταν λιώσει προσθέτεις το λάδι για να γυαλίσει η σοκολάτα σου. Αμέσως μετά ρίχνεις τα αμύγδαλα ή τα καρύδια. Τοποθετείς τη σοκολάτα σε θήκες ή σε λαδόκολλα και τα αφήνεις να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν σκληρύνουν, τα σοκολατάκια σου θα είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!
 



Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε η συνταγή; Βαθμολόγησε