Φωλιές λευκής σοκολάτας με μους κουβερτούρας & φράουλες!
Από τον Chef Κυριάκο Μελά

Εύκολη

6
30'

Πειραματίσου! Δοκίμασε τη συνταγή με όποια μαρμελάδα προτιμάς και γαρνίρισε τις φωλιές σοκολάτας με φρούτα της επιλογής σου.
Καλή απόλαυση!


Θα χρειαστείς

  • 200γρ λευκή Κουβερτούρα Nestlé Dessert, λιωμένη σε μπεν-μαρί
  • 200γρ κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
  • 200γρ μαύρη Κουβερτούρα Nestlé Dessert, λιωμένη σε μπεν-μαρί
  • 4 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα
  • 240γρ φρέσκες φράουλες
  • 50γρ ζάχαρη
  • 6 αλουμινένια σκεύη μιας χρήσης για ατομικά κεκάκια

Οδηγίες

Άπλωσε την κουβερτούρα Nestlé Dessert λευκή που έχεις λιώσει, σε όλη την εσωτερική επιφάνεια των αλουμινένιων σκευών και παγώσέ τα στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Πρόσθεσε στην κουβερτούρα Nestlé Dessert, που έχεις ήδη λιώσει, τη μαρμελάδα φράουλα και ανακάτεψε καλά. Αφού γίνει μια ωραία κρέμα, πρόσθεσε τη σαντιγί με απαλές κινήσεις, για να παραμείνει αφράτη, και ανακάτεψε μέχρι να γίνουν μια λεία μους. Mε ένα ψαλίδι κόψε τις άκρες από την αλουμινένια βάση και αφαίρεσέ την ξετυλίγοντας προσεκτικά. Γέμισε τις σοκολατένιες φωλιές με τη μους, διακόσμησε με τις φράουλες και πασπαλίσε λίγη άχνη ζάχαρη.
 



Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε η συνταγή; Βαθμολόγησε