Τι να ταΐσεις την σπιτόγατά σου

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των ερωτευμένων… Περισσότερα λόγια αγάπης, περισσότερα σφιχταγκαλιάσματα, περισσότερα φιλιά… Τι κι αν κάποιοι δεν πιστεύουν στον Άγιο Βαλεντίνο; Αυτή η γιορτή είναι μια ευκαιρία για να υπενθυμίσεις στον άνθρωπο που αγαπάς πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει στη ζωή σου. 

Και επειδή, χειμώνας είναι ακόμη και λογικό είναι να περνάς περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι, συντροφιά με το άλλο σου μισό, μπορείτε να απολαμβάνετε παρέα μικρές… αμαρτίες! Ορίστε μερικές ιδέες:

Δειπνήστε παρέα στο πάτωμα. Μόνο και μόνο που θα αλλάξετε τη διαδικασία μίας συνήθειας, θα το διασκεδάσετε από κοινού. Μπορείς να στρώσεις ένα τραπεζομάντηλο, να ετοιμάσεις το αγαπημένο φαγητό του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου, να ανάψεις μερικά κεριά και να απολαύσετε παρέα ένα ρομαντικό δείπνο.

Ανταλλάξτε ένα… μασάζ! Όμορφο δώρο κοινής απόλαυσης! Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν θα το απολαμβάνετε ταυτόχρονα, όμως και οι δύο θα χαλαρώσετε εξίσου!

Μπάνιο για δύο. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, ήρθε η ώρα! Γέμισε την μπανιέρα, τοποθέτησε τριγύρω αρωματικά κεριά και η ώρα να χαλαρώσετε παρέα στην μπανιέρα έφτασε. Αν θέλεις, μπορείς να βάλεις και ένα κρασί στο ψυγείο και την ώρα του καυτού  μπάνιου να γεμίσεις γενναία δύο ποτήρια, ενώ θα χαλαρώνετε υπό τους ήχους απαλής μουσικής. Για σκέψου το!

Γλυκιά αμαρτία για να του υπενθυμίζεις την αγάπη σου. Εάν ψάχνεις ένα τρόπο για να υπενθυμίζεις στο σύντροφό σου το μέγεθος της αγάπης σου, τότε μπορείς να του χαρίσεις ένα κουτί σοκολατάκια που θα… απολαύσετε παρέα! Τα σοκολατάκια Baci, που στα Ιταλικά σημαίνει «φιλιά», αντιπροσωπεύουν το σύμβολο της σχέσης μεταξύ των ανθρώπων, για φιλία και αγάπη. Εξάλλου, τα σοκολατάκια Baci συνδυάζουν την εξαιρετική μαύρη σοκολάτα με γέμιση από τραγανά κομμάτια φουντουκιού και είναι ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ποιότητας! Baci και… γεμίστε το σπίτι γλυκά φιλιά!

Νοιάzομαι tip: Ο μήνας των ερωτευμένων έφτασε, όμως καλό θα είναι να εκφράζουμε την αγάπη μας σε όσους νοιαζόμαστε κάθε μέρα και ώρα του χρόνου! Προσπάθησε να αφιερώνεις στο άλλο σου μισό τον χρόνο που του αξίζει, χαρίζοντάς του καθημερινά και γενναιόδωρα την αγάπη σου!

Άνοιξε ένα σοκολατάκι Baci και βρες το πιο γλυκό μήνυμα αγάπης.

Εκτύπωση Άρθρου Tumblr