Εκτύπωση Άρθρου Tumblr

Τα 5 χρήσιμα δωρεάν apps για υγεία

Το απόλυτο trend της εποχής είναι οι εφαρμογές υγείας, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού στο smartphone μας μπορούμε να ελέγχουμε ανά πάσα στιγμή τις επιδόσεις μας! Άλλωστε, ήδη όσοι νοιάζονται για τις επιδόσεις τους έχουν χρησιμοποιήσει έστω μία φορά κάποια εφαρμογή υγείας ή ευεξίας στην προσπάθειά τους να παραμείνουν fit. Εκτός όμως από τη διάθεση για ευεξία, κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί εφαρμογές υγείας (health apps) και για άλλους λόγους, όπως για την υπενθύμιση των δόσεων της φαρμακευτικής του αγωγής, αφού τα «έξυπνα» κινητά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των σύγχρονων ανθρώπων. Τα 5 πιο χρήσιμα δωρεάν apps για υγεία είναι δωρεάν και μπορείς να τα κατεβάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο κινητό σου τηλέφωνο:

MediSafe: Η κορυφαία εφαρμογή για να μην ξεχνάς τα φάρμακά σου. Ξεχωρίζει για λειτουργικούς, χρηστικούς λόγους αλλά και επειδή, εκτός από την αποστολή υπενθυμίσεων, συνδυάζει και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται το ποσοστό συμμόρφωσης του χρήστη και γίνεται αποστολή υπενθύμισης σε άτομα που έχει προεπιλέξει ο χρήστης, ώστε να τον ειδοποιήσουν σε περίπτωση που ξεχάσει να πάρει το φάρμακό του! 

Everyday Health: Tips υγείας και ιατρικές συμβουλές για ό,τι σε απασχολεί. Ένας εύκολος τρόπος για να μαθαίνεις νέα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή, ενώ σου δίνει Tips για να υιοθετήσεις έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Περιλαμβάνει και μεθόδους για να διατηρείσαι in shape!

Instant Heart Rate: Μετρά ανά μία ώρα τον καρδιακό σου παλμό, δημιουργώντας έτσι ένα καρδιογράφημα σε πραγματικό χρόνο.

Ontrack Diabetes. Παρακολουθεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, την αρτηριακή πίεση, το βάρος σου αλλά και το διατροφικό status σου. Ιδανικό για όσους έχουν διαβήτη.

Live Map. Η ελληνική mobile εφαρμογή της Terra προσφέρει πολλά. Εκτός από gps υπηρεσίες, τιμές υγρών καυσίμων σε πρατήρια σε όλη τη χώρα και χαρτογράφηση διαδρομής, προσφέρει σημεία ενδιαφέροντος, περιλαμβάνοντας εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία για το σύνολο σχεδόν της Ελλάδας.

Νοιάzομαι tip: Και επειδή στην υγεία παίζει σημαντικό ρόλο ο καλός ύπνος… White Noise Lite. Προσφέρει μία ποικιλία ήχων για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς. Κύματα, βροχή και άλλα ηχητικά background για ήρεμο και βαθύ ύπνο!

Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησε:

Εκτύπωση Άρθρου Tumblr