Πώς συλλέγω και εξαργυρώνω πόντους

Η Nestlé σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις ενεργά σε διαδραστικές ενέργειες μέσω του προγράμματός τηςnestlenoiazomai.gr. Τα ενεργά μέλη του nestlenoiazomai.gr έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν πόντους, να απολαμβάνουν δώρα και προσφορές, αλλά και να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Για το ξεκίνημά σου, στο πρόγραμμα του nestlenoiazomai.gr η Nestlé σε επιβραβεύει κάνοντάς σου δώρο 150 πόντους για να ξεκινήσεις τη δική σου συλλογή. Οι πόντοι σου, θα πολλαπλασιάζονται κάθε φορά που θα "νοιάζεσαι", δηλαδή κάθε φορά που θα επιλέγεις να λάβεις μέρος στις ενέργειες μας οι οποίες θα σου εξασφαλίζουν επιπλέον πόντους. Για όλες τις ενέργειες και τους διαγωνισμούς που σου δίνουν επιπλέον πόντους θα ενημερώνεσαι μέσα από τα emails μας!

Για να συλλέξεις και να εξαργυρώσεις τους πόντους σου κάνε την Εγγραφή σου τώρα. Εάν είσαι ήδη στην οικογένεια του Νοιάzομαι τότε απλά πάτα την επιλογή Σύνδεση.
Εφόσον ανήκεις στην ομάδα του NestléNοιάzομαι τότε θα μπορείς να εξαργυρώνεις τους πόντους σου, δημιουργώντας το δικό σου εκπτωτικό κουπόνι για τα αγαπημένα σου προϊόντα Nestlé. Όσο περισσότερους πόντους επιβράβευσης έχεις συγκεντρώσει, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση απολαμβάνεις. Επωφελήσου από τους πόντους σου και φτιάξε το κουπόνι σου τώρα!

"Για την καλύτερη εμπειρία χρήσης, προτείνουμε να τοποθετείς μέχρι 8 κουπόνια τη φορά! ".

Δες το video για να φτιάξεις το δικό σου κουπόνι!