Πώς συλλέγω και εξαργυρώνω πόντους

Η Nestlé σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις ενεργά σε διαδραστικές ενέργειες μέσω του προγράμματός της, nestlenoiazomai.gr. Τα ενεργά μέλη του nestlenoiazomai.gr έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν πόντους επωφελούμενοι από εκπτώσεις σε αγαπημένα τους προϊόντα Nestlé, να απολαμβάνουν δώρα και προσφορές, αλλά και να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Για το ξεκίνημά σου, με την εγγραφή σου στο πρόγραμμα του nestlenoiazomai.gr η Nestlé σε επιβραβεύει κάνοντάς σου δώρο 150 πόντους για να ξεκινήσεις τη δική σου συλλογή. 

Θες να συλλέξεις επιπλέον πόντους; Κατέβασε το NestléNoiazomai App, διαθέσιμο δωρεάν για Android και για iOS!

Με το NestléΝoiazomai App επωφελείσαι από τις καθημερινές σου αγορές, καθώς με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο κερδίζεις πόντους επιβράβευσης! Πώς; Αγοράζοντας τις αγαπημένες σου γεύσεις Nestlé, φωτογραφίζεις την απόδειξη supermarket, υπογραμμίζεις τα προϊόντα που βρίσκονται στην απόδειξη και… κερδίζεις πόντους επιβράβευσης για να φτιάξεις τα δικά σου εκπτωτικά κουπόνια για τα προϊόντα που εσύ επιθυμείς! Είναι ένας ακόμα τρόπος για να σου δείξουμε πόσο νοιαζόμαστε για εσένα και να σε ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνεις στα προϊόντα μας.

Πόντους όμως θα μπορείς να κερδίζεις  και κάθε φορά που θα επιλέγεις να λάβεις μέρος στις ενέργειες μας. Για όλες τις ενέργειες και τους διαγωνισμούς που σου δίνουν επιπλέον πόντους θα ενημερώνεσαι μέσα από τα emails μας!

Εξαργύρωσε τους πόντους σου φτιάχνοντας τα δικά σου εκπτωτικά κουπόνια για τα αγαπημένα σου προϊόντα Nestlé. Όσο περισσότερους πόντους επιβράβευσης έχεις συγκεντρώσει, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση απολαμβάνεις. Επωφελήσου από τους πόντους σου και φτιάξε το δικό σου κουπόνι τώρα!

Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης στα συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ  που θα βρεις εδώ και δε συνδυάζονται με άλλο κουπόνι ή προσφορά. 

Δες πώς φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα  το δικό σου κουπόνι!