Λιχουδιές για να επιβραβεύσεις τον αγαπημένο σου σκύλο!

Ένα άρθρο εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσένα που δίνεις αγάπη σε σκυλιά!

Σίγουρα γνωρίζεις κι εσύ από πρώτο χέρι πώς να φροντίζεις τον αγαπημένο σου φίλο. Είτε είναι μικρόσωμος, μεγαλόσωμος ή οποιασδήποτε ηλικίας, ο αγαπημένος σου τετράποδος φίλος έχει σίγουρα ανάγκη από την αγάπη και τη στοργή σου. 

Η φροντίδα του σκύλου εκτός από τα κλασικά, τροφή, νερό, εμβόλια, βόλτες, αποτελείται από κάτι πολύ βασικό. Μέσα στις μικρές, καθημερινές σου συνήθειες με τον σκύλο σου, ένα σημαντικό κομμάτι είναι η επιβράβευσή του. Και την επιβράβευση μπορείς να την εκφράσεις με πολλούς τρόπους.

Μπορείς να του αγοράσεις ένα καινούριο μπαλάκι, να του δώσεις να εξερευνήσει ένα νέο αντικείμενο (πάντα ειδικά σχεδιασμένο από ειδικούς για σκυλάκια) ή να τον πας μία βόλτα στο δικό του και δικό σου αγαπημένο πάρκο. Ένα όμως είναι το σίγουρο που θα εκτιμήσει. Το να δώσεις ένα γευστικό και υγιεινό σνακ στο σκύλο σου, επειδή υπάκουσε τις εντολές σου, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να τον «εκπαιδεύσεις» χωρίς καθόλου ζόρια!

Αν ψάχνεις τις καλύτερες λιχουδιές επιβράβευσης, τα Friskies Shapes σε διάφορα σχήματα είναι αυτά που πραγματικά θα ξετρελάνουν τον σκύλο σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν μικρά σνακ μεταξύ των κυρίως γευμάτων.

Και δεν θα τα βαρεθεί ποτέ! Αφού η σειρά FRISKIES περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ξηρή τροφή και σε κονσέρβα, για κάθε ηλικία, μέγεθος και δραστηριότητα του σκύλου! 

Νοιάzομαι tip: Ό,τι κι αν κάνεις ή προσφέρεις στον πιστό σου φίλο θα πρέπει συνοδεύεται από πολλές δόσεις αγάπης, τις οποίες να είσαι σίγουρος/η ότι θα λάβεις πίσω. Ω ναι! Αυτή η σχέση είναι ανιδιοτελής! 

 

Εκτύπωση Άρθρου Tumblr