Ζεστό κρασί

Εύκολη

6
15'

Θα χρειαστείς

  • 1 φιάλη κόκκινο ξηρό κρασί
  • 4-6 κ.σ. κονιάκ
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1/2 μοσχοκάρυδο
  • 2 ξυλάκια κανέλα
  • 5 γαρίφαλα
  • φλούδα ενός λεμονιού
  • φλούδα ενός πορτοκαλιού
  • 2 κούπες νερό

Οδηγίες

Βάζεις σε μία κατσαρόλα με νερό τα μπαχαρικά με τις φλούδες του λεμονιού και του πορτοκαλιού και προσθέτεις τη ζάχαρη. Το αφήνεις να βράσει χωρίς να κοχλάσει. Προσθέτεις το κρασί σε πολύ χαμηλή φωτιά. Απομάκρυνε την κατσαρόλα από την φωτιά ,πρόσθεσε το κονιάκ και σούρωσε το κρασί σου. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Καλή σου απόλαυση! 



Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε η συνταγή; Βαθμολόγησε