Εκτύπωση Άρθρου Tumblr

Βράδυ Πρωτοχρονιάς! Που και με ποιους θα το περάσεις;

Πρωτοχρονιά. Η ημέρα που θα αποχαιρετήσουμε το 2016 και θα μπούμε με αισιοδοξία στο 2017! Σκέφτεσαι τι να κανονίσεις. Πού να πας και πού να σε βρει η αλλαγή του χρόνου. Οι επιλογές δεν είναι τόσο περιορισμένες όσο φαντάζεσαι και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις…

Πάρτι στο σπίτι
Οργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι σου, με λίγους και καλούς καλεσμένους που θα ήθελες να αλλάξεις μαζί τους τη χρονιά. Δε χρειάζεται να κάνεις μεγάλη προετοιμασία. Λίγα πράγματα και καλά! Φρόντισε να υπάρχει finger food, σνακ και μία σαμπάνια στο ψυγείο. Βάλε μουσική, άναψε τα κεριά και υποδέξου τους φίλους σου με την καλύτερη διάθεση!

Πάρτι έξω
Όλο και κάποια πρόσκληση θα έχεις πάρει για πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα πάρτι που θα «νιώσεις» ότι θα περάσεις καλά. Δηλαδή, μην πας κάπου με ανθρώπους που δε γνωρίζεις ή σε ένα μέρος αμφιβόλου μουσικής και διασκέδασης. Μάθε λεπτομέρειες για το χώρο του πάρτι και οργάνωσε τη σωστή παρέα για να περάσεις καλά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα αποτυχημένο πάρτι την ημέρα αυτή με κακή μουσική και χωρίς κέφι... Θέλουμε η χρονιά να μπει καλά και θα φροντίσουμε για αυτό!

Δείπνο με φίλους έξω
Μία όμορφη λύση είναι να κανονίσεις να πας με την παρέα σου κάπου για φαγητό. Σίγουρα οι τιμές μέσα στις γιορτές είναι λίγο ανεβασμένες, αλλά πρώτον δε θα κουραστείς να μαγειρεύεις και δεύτερον θα αφεθείς στην περιποίηση των άλλων και το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι να ντυθείς όμορφα και να πας μέχρι εκεί. Μπορείς να επιλέξεις ένα μαγαζί με μουσική ώστε μετά το γεύμα να πιείτε το ποτό σας και γιατί όχι, να χορέψετε μέχρι το πρωί!

Σπίτι με φίλους και ταινίες
Ναι, δεν είναι απαραίτητο να βγεις την ημέρα αυτή και ναι, δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις πάρτι! Μπορείς να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί! Μπορείς να οργανώσεις μία βραδιά με Χριστουγεννιάτικες κλασικές ταινίες, σνακ και ποτά και να καλέσεις τις φίλες σου για μία διαφορετική και πιο χαλαρή Πρωτοχρονιά!

Νoiazomai tip: Όπως και αν επιλέξεις να περάσεις τη βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, να θυμάσαι πως το πιο βασικό συστατικό για να περάσεις καλά, είναι να είσαι με ανθρώπους που νοιάζεσαι και σε νοιάζονται!

Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησε:

Εκτύπωση Άρθρου Tumblr