Βασιλόπιτα όλο γλύκα

Μέτρια

4
90'

Θα χρειαστείς

  • 250 γρ βούτυρο
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 4 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • 1 κούπα του τσαγιού γάλα
  • 4 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
  • ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Οδηγίες

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάς το βούτυρο με τη ζάχαρη, στη συνέχεια ρίχνεις τα αυγά, το ξύσμα πορτοκαλιού, τον χυμό και το γάλα και τέλος προσθέτεις το αλεύρι σιγά σιγά. Ρίχνεις το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι και ψήνεις την βασιλόπιτα για μία ώρα περίπου, στους 180 βαθμούς κελσίου.
Μόλις ψηθεί, τη βγάζεις από τον φούρνο και την πασπαλίζεις με την άχνη ζάχαρη.



Για να βαθμολογήσεις πρέπει να έχεις συνδεθεί

Σου άρεσε η συνταγή; Βαθμολόγησε