Απόκτησε τα κουπόνια προσφοράς εύκολα και γρήγορα!

Για να αποκτήσεις τα κουπόνια προσφοράς ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και πρόσβαση σε έναν κόσμο προνομίων,  μοναδική προϋπόθεση είναι να γίνεις μέλος μας. 

Κάνε τώρα την εγγραφή σου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσεις ΕΓΓΡΑΦΗ και να συμπληρώσεις το e-mail σου και ένα password της επιλογής σου, αποτελούμενο από τουλάχιστον 6 χαρακτήρες. Απλά και γρήγορα όχι μόνο θα έχεις εγγραφεί αλλά θα κερδίσεις και τους πρώτους πόντους επιβράβευσης. Επειδή τα κουπόνια είναι προσωπικά, πριν τα τυπώσεις θα πρέπει να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου. Έτσι θα μπορούμε να σου προσφέρουμε τα προνόμια που σε αφορούν περισσότερο.

Πάτησε ΣΥΝΔΕΣΗ

Δες το video με τα βήματα για να εκτυπώσεις εύκολα και γρήγορα τα κουπόνια σου!

Διάλεξε τα κουπόνια που επιθυμείς και τοποθέτησέ τα στο καλάθι σου πατώντας ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Μόλις ολοκληρώσεις τις επιλογές σου, προχώρησε στο στάδιο ΕΚΤΥΠΩΣΗ.

Σε λίγα λεπτά θα έχεις τα κουπόνια σου διαθέσιμα αρκεί να εγκαταστήσεις την ειδική εφαρμογή εκτύπωσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ η οποία θα διασφαλίσει ότι τα κουπόνια σου θα τυπωθούν σωστά και θα γίνουν αποδεκτά από τα συνεργαζόμενα super market. Η εφαρμογή χρειάζεται να εγκατασταθεί μόνον την πρώτη φορά, χρειάζεται όμως να είναι πάντα ενεργή όταν τυπώνεις κουπόνια ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Αν ακόμα δεν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή, κάν'το από εδώ: (για Mac ή Windows)

Επειδή τα κουπόνια είναι διαθέσιμα μόνον μία φορά σε κάθε μέλος, επιβεβαίωσε ότι ο εκτυπωτής σου:

Α) είναι έγχρωμος

Β) είναι ενεργοποιημένος

Γ) έχει επαρκές μελάνι και χαρτί

"Για την καλύτερη εμπειρία χρήσης, προτείνουμε να τοποθετείς μέχρι 8 κουπόνια τη φορά! ".

Επειδή σε ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ φροντίσαμε ώστε να τυπώνονται 4 κουπόνια σε κάθε σελίδα, για λόγους οικονομίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Μπορείς να επιλέξεις και να εκτυπώσεις όλα τα διαθέσιμα κουπόνια σε κάθε κύκλο προσφοράς, χωρίς περιορισμό.

Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης σε όλα τα super market που θα βρεις εδώ και δε συνδυάζονται με άλλο κουπόνι ή προσφορά. 

Από τις 30/11/2015 μπορείς να εκτυπώνεις δωρεάν τα κουπόνια σου και σε καταστήματα VODAFONE, ακόμη και αν δεν είσαι συνδρομητής της συγκεκριμένης εταιρείας. Δες εδώ τα καταστήματα VODAFONE στα οποία μπορείς να εκτυπώσεις δωρεάν τα κουπόνια σου.

Όταν φτάσεις στο κατάστημα της VODAFONE:

Α) Αναζήτησε το σημείο δωρεάν εκτύπωσης  κουπονιών ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.

β)  Κάνε ΣΥΝΔΕΣΗ με το mail και το password με τα οποία έχεις εγγραφεί στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.

γ) Δες τα διαθέσιμα κουπόνια και διάλεξε αυτά που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες.

δ) Εκτύπωσε δωρεάν τα κουπόνια σου και εξαργύρωσέ τα μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης

Αν θέλεις μπορείς να εξαργυρώσεις τα κουπόνια σου και ηλεκτρονικά στο www.welovesupermarket.gr, με την ίδια διαδικασία όπου αντί για εκτύπωση επιλέγεις αγόρασε on-line.

Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινώνησε μαζί μας 24 ώρες κάθε μέρα.

Κάλεσέ μας στο 8001168068 ή πάτησε εδώ.